Cruyffie's Kidsclub

Hallo daar, ik ben Cruyffie!

Ik ben de mascotte van de Johan Cruyff Foundation. Wat ik het allerliefste doe is sporten en bewegen!

Omdat ik daar zoveel plezier uit haal, wil ik dat ieder kind kan sporten! Ik kom dan ook regelmatig langs bij evenementen van de Cruyff Foundation om kinderen aan te moedigen.

Cruyffie's Kidsclub

Ik heb mijn eigen Kidsclub, waar iedereen bij kan horen! Als lid krijg je uitnodigingen voor de evenementen van de Cruyff Foundation, sportieve goodies en een nieuwsbrief met weetjes over mijn avonturen. Ook krijg ik vanaf komend jaar een eigen magazine dat je eens per jaar ontvangt, boordevol leuke interviews, puzzels en de beste trucs.

Een Kidsclub waarbij je alles hoort over mijn avonturen en die jou nóg meer zin heeft om te sporten. Met jouw lidmaatschap maken we niet alleen jou blij, we zorgen er samen óók voor dat er nog veel meer kinderen, met en zonder beperking, kunnen sporten!

Winactie

Zie ik je snel? Meld je nu aan voor Cruyffie's Kidsclub! Dan maak je kans op te gekke prijzen!
Ook als je al lid bent kan je mee doen natuurlijk, want iedereen krijgt een gelijke kans. Vul ook het formulier in, maar vink aan dat je al lid bent.

Cruyffie's winactie

Cruyffie's spreekbeurtpakket

Cruyffie heeft een spreekbeurtpakket gemaakt, zodat je een fantastische spreekbeurt kan geven over de Cruyff Foundation óf over Johan Cruijff.

Download hem hier.