Kidsclub

Sporten is leuk! En niemand, met of zonder beperking, mag buitenspel staan. Want ieder kind, iedere ouder, juf of meester én iedere opa of oma moet kunnen sporten! Kinderen moeten dichtbij huis ruimte hebben om te sporten, want sporten en bewegen is ook nog eens goed voor je. Vind jij dat ook? Word dan lid van Cruyffie’s Kidsclub, dé kidsclub van de Cruyff Foundation.

Cruyffie is de mascotte van de Cruyff Foundation. Cruyffie is regelmatig aanwezig bij de evenementen van de Foundation, maar natuurlijk ook tijdens diverse openingen van Cruyff Courts en Schoolplein14!

Voor € 14,- per jaar ben je lid van Cruyffie’s Kidsclub en ontvang je ieder kwartaal een exclusieve  nieuwsbrief, informatie over Cruyffie’s Kidsclub activiteiten en uitnodigingen voor events van de Cruyff Foundation. Daarnaast kun je een gratis spreekbeurtpakket aanvragen en ontvang je een leuk welkomstcadeautje. Hier wordt aan gewerkt op dit moment.

Klik hier voor meer informatie over Cruyffie’s Kidsclub, die je ook aan je ouders kan laten lezen. Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in om lid te worden.

Wil jij iets melden aan Cruyffie’s Kidsclub of heb je bijvoorbeeld een vraag over het lidmaatschap? Bel dan naar 020-3057766 of stuur ons een email