Aanmeldformulier Kidsclub

1

Inschrijfformulier Cruyffie's Kidsclub

Deelname aan de winactie kan tot en met 14 jaar. Wanneer je ouder bent, kan je wel lid worden van de Kidsclub, maar niet mee doen aan deze winactie.
Velden met een * zijn verplicht

Cruyffie's winactie

Schrijf je nu in voor Cruyffie’s kidsclub en win te gekke prijzen!

Ik ben Cruyffie, de mascotte van de Cruyff Foundation. Ik hou van sporten en wil het liefste dat alle kinderen lekker kunnen bewegen. Daarom heb ik mijn eigen kidsclub. Als lid krijg je uitnodigingen voor evenementen, sportieve goodies en het Cruyffie magazine. Met jouw lidmaatschap help je me bovendien mee om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten, ook als dat voor hen misschien niet zo makkelijk is. Hoe we dat doen? Door samen Cruyff Courts en Schoolpleinen14 neer te leggen én door te zorgen dat gehandicapte kinderen kunnen sporten. Dat is toch gaaf?

En misschien wel het allerleukste: als je nu lid wordt, doe je ook nog mee aan Cruyffie’s winactie en maak je kans op kaarten voor een wedstrijd van FC Barcelona!

Hoe kan je meedoen aan Cruyffies winactie?
Word voor 1 oktober lid van Cruyffie’s Kidsclub. Dat kan via het formulier hiernaast. Alle kinderen tot 14 jaar mogen meedoen. Je moet wel toestemming hebben van je ouders. De volledige actievoorwaarden lees je hier.

Wat kun je winnen?

1e prijs
Een reis naar Barcelona, inclusief vlucht, hotelovernachting én kaarten voor een wedstrijd van FC Barcelona voor jezelf, je vader of moeder of verzorger.

2e prijs
Een bezoek van Cruyffie op je verjaardagsfeestje of in de klas.

3e prijs
Een door Soufiane Touzani gesigneerde voetbal.

Meer weten over de Kidsclub?
Ik heb mijn eigen pagina op deze website. Bekijk hem snel!