Tijdens de Open Dag, op woensdag 18 september 2019, wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo geven we hen in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past.

Het is tijdens deze sportieve middag mogelijk om deel te nemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn. Ben jij er ook bij? Geef je dan snel op via het formulier!

Cultuur@CruyffCourts
Dit jaar is er een speciaal onderdeel tijdens de Open Dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion is het namelijk mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat we hebben opgezet in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen.

Speciale vervoersregeling
Voor het vergoeden van vervoer is er een speciale regeling, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees hier meer over de voorwaarden.

Cruyff Foundation Open Dag 2018
Onze ambassadeur Soufiane Touzani heeft vorig jaar een geweldige video gemaakt van de Open Dag. Bekijk hem hier!