Al 20 jaar organiseren wij in september de Open Dag. Een fantastische dag, waar het Olympisch Stadion omgebouwd wordt tot een sportparadijs voor kinderen met én zonder beperking. Helaas was het ook dit jaar - vanwege het coronavirus - niet mogelijk om de Open Dag in het Olympisch Stadion te organiseren. Voor ons is het een jaarlijks hoogtepunt en we vinden het dan ook ontzettend jammer dat het in 2021 niet op deze manier kan plaatsvinden. We volgen hierin de adviezen van het RIVM want natuurlijk gaat de gezondheid van de deelnemers, begeleiders, medewerkers en vrijwilligers boven alles. We gaan er vanuit dat het volgend jaar weer georganiseerd wordt in het Olympisch Stadion.


Open Dag On Tour

In 2021 en 2020 kon de Open Dag niet plaatsvinden in het Olympisch stadion vanwege het coronavirus. We wilde de Open Dag uiteraard niet aan ons voorbij laten gaan en organiseerde daarom de Cruyff Foundation Open Dag On Tour! Samen met onze ambassadeur zijn we het land in geweest om op 21 plekken samen te sporten en plezier te hebben. Scholen die meedoen met deze dag zijn voornamelijk scholen uit het speciaal onderwijs, instellingen, verenigingen en Cruyff Courts die al jaren bij onze Open Dag worden betrokken.

Download hier het digitale feestpakket!

Om de dag wat kleur te geven, hebben wij een digitaal feestpakket samengesteld. Hierin zit een kleurplaat, oorkonde, vlaggetjes, woordzoeker en een kubus.

Het feestpakket is hier te downloaden dus laat de voorpret maar alvast beginnen!

Bekijk nu de aftermovie van 2021!