Inschrijfformulier Koken met een Doel 2019

Voor ontvangst
U ontvangt de factuur binnen 5 werkdagen
De algemene voorwaarden vindt u links op de pagina. Let op: middels het versturen van dit formulier gaat u de verplichting aan om bij een winnend bod dit bedrag te betalen. De kosten voor één tafel bedragen €10.000.
Lees onze privacyverklaring op: www.cruyff-foundation.org/privacyverklaring
Velden met een * zijn verplicht

Koken met een Doel

Koken met een Doel is een terugkerend fundraising diner waarmee we jaarlijks fantastische bedragen ophalen voor onze Foundation. Elke editie zetten we een specifiek project in de spotlight en het doel van dit jaar is rolstoeltennis. Koken met een Doel 2019 vindt plaats op maandag 25 november. Tijdens deze avond vertellen we meer over dit project en delen we verhalen uit de praktijk. Maar het is vooral een sfeervol samenzijn, waarbij de gasten en onze ambassadeurs onder de bezielende leiding van Jonnie en Thérèse Boer een sterrenmaal op tafel zetten – natuurlijk met het nodige entertainment en bijzondere acts om de avond nog feestelijker te maken.

Koken met een Doel is een exclusieve belevenis, voor u en uw relaties. De plaatsen zijn beperkt en erg geliefd. Heeft u interesse? Vul het formulier in of neem contact met ons op.

Lees hier de algemene voorwaarden.