Aanmeldformulier Cruyff Foundation Cup 2021

1

Aanmelden Cruyff Foundation Cup 2021

2

Factuurgegevens

3

Overig

Voor- en achternaam
Velden met een * zijn verplicht.
Optioneel
Optioneel
Velden met een * zijn verplicht.
Bij voorkeur EPS formaat
Velden met een * zijn verplicht.

Cruyff Foundation Cup

De legendes van het Nederlands voetbal alle hoeken van het veld laten zien? Altijd al willen schitteren in het Olympisch Stadion? Dat kan tijdens de Cruyff Foundation Cup, een besloten bedrijventoernooi met als doel geld op te halen voor onze projecten op het gebied van gehandicaptensport. Bedrijven kunnen meedoen in teams van 6 en zowel op het veld als daarnaast de strijd aangaan met het Cruyff Foundation Team. Daarin spelen bijvoorbeeld ambassadeurs als Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp, Anouk Hoogendijk en Soufiane Touzani. En omdat de Cruyff Foundation groot voorstander is van vrouwenvoetbal, is het de bedoeling dat er minimaal één dame op het veld haar voetbalskills laat zien!

De Cruyff Foundation Cup is een ontzettend leuk en sportief evenement waarbij de teamgeest en het nalatenschap van Johan Cruijff voorop staan. Naast de wedstrijden is er een gezellige borrel en een optreden van een bekende artiest.

Cruyff Foundation Cup 2021

Omdat we de editie van 2020 hebben gecanceld i.v.m. het coronavirus, zijn er voor de Cruyff Foundation Cup 2021 nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wil jij verzekerd zijn van deelname aan het leukste voetbalevent, schrijf je dan snel in via het formulier aan de rechterzijde. Een team bestaat uit minimaal 6 personen (inclusief 1 dame) en maximaal 14 personen (inclusief 4 supporters). Je schrijft al een team in voor €4.500,- exclusief herinnering en €4.950,- inclusief herinnering.

Wat houdt de herinnering in?
Een graphic van Johan Cruijff, gesigneerd door onze bondscoach Ronald Koeman.

Meer weten? Neem dan contact op met Koen.
Klik hier voor de algemene voorwaarden.