Cruyff Foundation Cup

De legendes van het Nederlands voetbal alle hoeken van het veld laten zien? Altijd al willen schitteren in het Olympisch Stadion? Dat kan tijdens de Cruyff Foundation Cup, een besloten bedrijventoernooi met als doel geld op te halen voor onze projecten op het gebied van gehandicaptensport. Bedrijven kunnen meedoen in teams van 6 en zowel op het veld als daarnaast de strijd aangaan met het Cruyff Foundation Team. Daarin spelen bijvoorbeeld ambassadeurs als Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp, Anouk Hoogendijk en Soufiane Touzani. En omdat de Cruyff Foundation groot voorstander is van vrouwenvoetbal, is het de bedoeling dat er minimaal twee dames per team hun voetbalskills laten zien! 

De Cruyff Foundation Cup is een ontzettend leuk en sportief evenement waarbij de teamgeest en het nalatenschap van Johan Cruijff voorop staan. Naast de wedstrijden is er een gezellige borrel en een optreden van een bekende artiest. 

Bijdrage

Deelnemen aan de Cruyff Foundation Cup kan door een bijdrage €4.500 per team (excl. BTW). Meer weten? Neem contact op met Maurice.