Bijna is het zover.. de Open Dag van de Cruyff Foundation! Tijdens de Open Dag op woensdag 18 september 2019 wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met én zonder een beperking. Lees hieronder alle informatie.

PROGRAMMA

11.15 uur: Aanmelden voorplein Olympisch Stadion
12.00 uur: Stadion Open
12:15 uur: Welkomstwoord
12:25 uur: Sportclinics
14:14 uur: Officiële opening
14:45 uur: Sportclinics
16:00 uur: Afsluiting en optreden
16:20 uur: Erehaag
16:45 uur: Einde Cruyff Foundation Open Dag 2019

Kleding

Dit jaar hebben we helaas niet voor iedereen een geel t-shirt. We hebben nog een kleine voorraad, maar op=op. Heb je nog een geel shirt? Trek deze dan aan! Zo kleurt ook dit jaar het stadion weer geel.

Eten en drinken

Tijdens de Open Dag krijgen de kinderen een krentenbol, ontbijtkoek, fruit, drinken van O'sonyq en een ijsje. Denk je dat dit niet voldoende is? Dan is het verstandig om wat extra's mee te nemen.

Regenscenario

Bij regen gaat de dag gewoon door en kunnen er nog steeds veel sporten en activiteiten beoefend worden. Houd de website wel in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Bereikbaarheid

Auto’s met een invalide P-kaart kunnen gratis parkeren op het voorplein van het Olympisch Stadion, ze ontvangen hiervoor een RVV van onze vrijwilligers. Auto’s zonder invalide P-kaart moeten tegen betaling parkeren in de parkeergarage van het Olympisch Stadion of in de wijk in de omgeving van het Olympisch Stadion. Volg de instructies van de vrijwilligers op.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal: tram 16 en 24 – Uitstappen bij halte Olympisch Stadion
Vanaf Amsterdam Zuid: bus 15, bus 62 of metro 50 richting isolatorweg
Vanaf Sloterdijk: metro 50 richting Gein, bus 15 richting Station Zuid
Vanaf Schiphol: Buslijn 397 richting Leidseplein – Uitstappen bij halte Olympisch Stadion
Vanaf Amstelveenseweg: bus 397, bus 62, bus 347, tram 16 en tram 24.

SPECIALE VERVOERSREGELING

Ook dit jaar is er een speciale regeling voor het vergoeden van vervoer, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees hier meer over de voorwaarden.