Al 20 jaar organiseren wij in september de Open Dag. Een fantastische dag, waar het Olympisch Stadion omgebouwd wordt tot een sportparadijs voor kinderen met én zonder beperking. Helaas is het ook dit jaar - vanwege het coronavirus - niet mogelijk om de Open Dag in het Olympisch Stadion te organiseren. Voor ons is het een jaarlijks hoogtepunt en we vinden het dan ook ontzettend jammer dat het in 2021 niet op deze manier kan plaatsvinden. We volgen hierin de adviezen van het RIVM want natuurlijk gaat de gezondheid van de deelnemers, begeleiders, medewerkers en vrijwilligers boven alles.

Open Dag On Tour

De afgelopen twee jaar zijn we genoodzaakt geweest om de Open Dag op een andere manier te organiseren vanwege het coronavirus. We willen de Open Dag niet aan ons voorbij laten gaan en zijn daarom begonnen met het organiseren van de Cruyff Foundation Open Dag On Tour! Samen met onze ambassadeurs trekken we het land in om op 21 plekken samen te sporten en plezier te hebben. Scholen die deelnemen zijn voornamelijk scholen uit het speciaal onderwijs, instellingen, verenigingen en Cruyff Courts die al jaren bij onze Open Dag betrokken zijn.

Download hier het digitale feestpakket!

Om de dag wat kleur te geven, hebben wij een digitaal feestpakket samengesteld. Hierin zit een kleurplaat, oorkonde, vlaggetjes, woordzoeker en een kubus.

Het feestpakket is hier te downloaden dus laat de voorpret maar alvast beginnen!

Bekijk nu de aftermovie van 2021!