Dit jaar is alles nét even anders, zo ook de Cruyff Foundation Open Dag. Maar 20ste editie laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan en daarom organiseren wij een 'Corona-proof' variant. Op woensdag 23 september vindt de Cruyff Foundation Open Dag On Tour plaats! Samen met onze ambassadeurs trekken wij het land in en gaan we langs 20 plekken om samen te sporten en plezier te maken. Dit zijn voornamelijk scholen uit het speciaal onderwijs, instellingen, verenigingen en Cruyff Courts die al jaren bij onze Open Dag betrokken zijn. Naast deze 20 locaties ontvangen nog eens 60 projecten een Cruyff Foundation Sportpakket, zodat we samen zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen.


Digitaal Feestpakket

Komen jullie ook op 23 september in beweging? Begin alvast met de voorpret en download hier het digitale feestpakket. Zo kunnen jullie de locatie nóg feestelijker maken!Cruyff Foundation Open Dag

Al 19 jaar organiseren wij in september de Open Dag. Een fantastische dag, waarbij het Olympisch Stadion omgebouwd wordt tot een sportparadijs voor kinderen met én zonder beperking. Helaas is het dit jaar - vanwege het coronavirus - niet mogelijk om de Open Dag in het Olympisch Stadion te organiseren. Dit is natuurlijk onwijs balen, maar de gezondheid van de deelnemers, begeleiders, medewerkers en vrijwilligers gaat boven alles.

Bekijk hier de aftermovie van Open Dag 2019: