Aanmeldformulier Open Dag

1

Aanmelding Open Dag

Of schatting.
Of bezoekers
Ik verleen toestemming aan de fotograaf van de Cruyff Foundation om de gemaakte foto’s openbaar te maken en/of te verveelvoudigen voor promotionele doeleinden. Promotionele doeleinden kunnen bijvoorbeeld zijn gebruik voor de website, sociale media, brochures of ander drukwerk, promotiemateriaal zoals roll-up banners en/of PrCommunicatie-uitingen van derden zoals partners of samenwerkende partijen van de Cruyff Foundation.
Lees onze privacyverklaring op: www.cruyff-foundation.org/privacyverklaring
Velden met een * zijn verplicht

Open Dag

Tijdens de Open Dag op woensdag 18 september 2019 wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo geven we hen in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past. Ons doel is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport.

Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Cultuur@CruyffCourts
Dit jaar is er een speciaal onderdeel tijdens de Open Dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion is het namelijk mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat we hebben opgezet in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen.

Speciale vervoersregeling
Ook dit jaar is er een speciale regeling voor het vergoeden van vervoer, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees hier meer over de voorwaarden.

Cruyff Foundation Open Dag 2018
De 18e editie van de Open Dag was weer een groot succes. Onze ambassadeur Soufiane Touzani heeft een geweldige aftermovie gemaakt.