Cruyff Foundation

Vacatures in Nederland


Op het moment zijn er geen vacature's beschikbaar. Ben je op zoek naar een stageplaats kijk dan bij het kopje stagiair naar de mogelijkheden.

Stagemogelijkheden:

Ben jij 3e of 4e jaars HBO student en wil je een uitdagende stage lopen bij de Johan Cruyff Foundation, reageer dan nu!

De Cruyff Foundation heeft tijdens iedere stageperiode ruimte voor drie stagiaires. Studenten lopen vaak stage tijdens de eerste periode (vanaf augustus / september en in totaal 20 weken) of tijdens de tweede periode (vanaf januari/februari en in totaal 20 weken). Het betreft in eerste instantie een stage voor 5 dagen per week. Let op: Wij zijn niet alleen op zoek naar studenten die een afstudeeronderzoek moeten schrijven of een onderzoek moeten doen. Je moet ook beschikbaar zijn om mee te werken in de organisatie.

Bij onze organisatie kun je stage lopen bij verschillende werkgebieden:

Events
De Johan Cruyff Foundation organiseert zelf en is jaarlijks betrokken bij een groot aantal verschillende evenementen. Voorbeelden hiervan zijn; de Cruyff Foundation IJssportdag, Rolstoelsportdag, Open Dag, Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 en Johan Cruijff Schaal.
Je wordt onderdeel van het team en zal mee gaan helpen tijdens de voorbereiding, realisatie en evaluatie van verschillende evenementen. Je krijgt te maken met allerlei zaken die betrekking hebben op een event (programma, budget, leveranciers, deelnemers, catering, ambassadeurs, aankleding, pers, vrijwilligers, enz.) Kortom een stageplek met veel afwisseling in je werkzaamheden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt toe naar een onvergetelijke dag voor de kinderen en overige bezoekers.
Periode: september - januari 2013

Communicatie
Ben jij 3e of 4e jaars HBO student en wil je een uitdagende combinatie stage bij de Johan Cruyff Foundation en het Johan Cruyff Institute, reageer dan nu! Wij zoeken voor 5 dagen in de week een stagiair.
Communicatie speelt een belangrijke rol in onze organisatie. Hierbij moet je denken aan alle communicatie rondom onze evenementen en verschillende campagnes en social media. Daarnaast hou je je bezig met het maken van brochures, flyers en ander ondersteunend materiaal. We hebben veel contact met de media en versturen veel persberichten. En uiteraard doen we veel via het internet, onze website, digitale nieuwsbrieven en social media. Vind jij het leuk dag in dag uit bezig te zijn met communicatie en heb je gevoel voor tekst en beeld dan is dit een leuke stageplek.
Periode: september - januari 2013

Marketing & Fondsenwerving
Als non-profit organisatie is de Cruyff Foundation afhankelijk van giften, donaties en partnerships met commerciële partijen om het werk mogelijk te maken. Verder spelen fondsenwervende evenementen, verkoop van merchandise en de ontwikkeling en uitvoer van campagnes een belangrijke rol binnen deze stage. Heb je interesse in een gevarieerde stage en heb je affiniteit met Marketing en Fondsenwerving dan is dit wellicht de juiste plek voor jou!
Periode: september - januari 2013

Profiel Stagiair

Denk je dat je geschikt bent voor één van deze uitdagende en afwisselende stageopdrachten, stuur dan een mailtje met motivatie, keuze voor welk werkgebied en CV naar: info@cruyff-foundation.org


Nationale Postcode Loterij

Copyright © Cruyff Foundation