Cruyff Foundation

Cruyff Foundation

Unieke run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff


De Johan Cruyff Foundation en Ajax organiseren in samenwerking met Le Champion dit voorjaar een uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run. De eerste editie van deze run zal plaatsvinden op dinsdag 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden.

De Cruyff Foundation 14K Run  is een Social Run die start in de Amsterdam ArenA, waarna je 14 kilometer rent langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en uiteindelijk finisht bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

5K Run, Business Run en Kids Run

Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run is in de Amsterdam ArenA.

De opbrengsten van de diverse runs en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.

Inschrijving

Zet 25 april alvast in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie over het programma en de inschrijving op de website www.cruyff-foundation14krun.nl


Doneer nu
Doneer nu

Met uw steun kunnen wij jeugd in beweging brengen!

Doneer nu
Nationale Postcode Loterij

Copyright © Cruyff Foundation