Cruyff Foundation

Cruyff Foundation

Speciaal Johan Cruijff beeldje ter ere van 20 jaar Cruyff Foundation


De Cruyff Foundation bestaat dit jaar 20 jaar. Speciaal voor dit bijzondere hoogtepunt bracht Artihove dit speciale Cruijff beeldje, een waar collectors item, opnieuw uit. Het beeld werd in 1999 door Artihove ontwikkeld ter gelegenheid van de Wedstrijd van de eeuw, waarmee honderd jaar topvoetbal in Nederland werd afgesloten, en is nog steeds te bewonderen bij het hoofdkantoor van de KNVB.

De wijzende Johan staat symbool voor de manier waarop Johan op unieke en geheel eigen wijze richting heeft gegeven aan het voetbal en waarop hij Nederlandse historie heeft geschreven. Op een zelfde manier heeft hij 20 jaar geleden ook de koers bepaald voor de Cruyff Foundation, welke nog iedere dag wordt opgevolgd. Met deze filosofie in gedachten zal Johan ons ook in de toekomst de weg wijzen #cruyfflegacy.

Met de aanschaf van het beeldje steun je de Cruyff Foundation die als missie heeft het vooruit brengen van jeugd door beweging. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de projecten van de stichting. Kijk op www.artihove.nl/cruijffsculptuur en bestel het beeldje nu!

CRUIJFF 001 VRIJSTAANDCRUIJFF Rugnummer 002B


Doneer nu
Doneer nu

Met uw steun kunnen wij jeugd in beweging brengen!

Doneer nu
Schoolplein14
Schoolplein14

Schoolplein14 daagt kinderen uit om te spelen en sporten tijdens en na schooltijd.

Lees meer
Gehandicapte jeugd
Gehandicapte jeugd

Wij ondersteunen sportprojecten voor de gehandicapte jeugd, werken samen met sportbonden en andere organisaties.

Lees meer
Cruyff Courts
Cruyff Courts

Een Cruyff Court is een moderne invulling van het aloude trapveldje in de wijk.

Lees meer
Nationale Postcode Loterij

Copyright © Cruyff Foundation