Cruyff Foundation

Cruyff Foundation

Cruyffie's Kidsclub


Cruyffie’s Kidsclub is dé kidsclub van de Cruyff Foundation!

Vind jij het ook belangrijk dat alle kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten? Dat geen enkel kind, mét of zonder handicap, buitenspel mag staan? Dat er dicht bij huis voldoende ruimte moet zijn óm te sporten? Dat sport en bewegen niet alleen goed voor je is, maar dat het vooral ook leuk is? Word dan nu lid van Cruyffie’s Kidsclub!

Cruyffie is de mascotte van de Cruyff Foundation. Je kan Cruyffie ontmoeten tijdens de evenementen van de Foundation, maar natuurlijk ook tijdens diverse openingen van Cruyff Courts en Schoolplein14!

Voor €14,- per jaar ben je lid en ontvang je ieder kwartaal een speciale digitale nieuwsbrief, informatie over de activiteiten en uitnodigingen voor events van de Johan Cruyff Foundation en kun je een gratis spreekbeurtpakket aanvragen. Natuurlijk ontvang je ook een leuk welkomstcadeau als nieuw lid.

Klik op de buttons rechts voor meer informatie over Cruyffie’s Kidsclub, die je ook aan je ouders kan laten lezen. Klik op ‘Lid worden’ om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

Contactgegevens
Wil jij iets melden aan Cruyffie’s Kidsclub, of heb je bijvoorbeeld een vraag over een lidmaatschap? Bel dan naar 020-3057766 of stuur een e-mail naar: kidsclub@cruyff-foundation.org


Lid worden?
Lid worden?

Schrijf je hier in om lid te worden van de Cruyffie's Kidsclub

Lees meer
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Cruyffie's Kidsclub

Lees meer
Spreekbeurtpakket
Spreekbeurtpakket

Vul hier je gegevens in en ontvang de informatie voor een goede spreekbeurt/werkstuk

Klik hier
Nationale Postcode Loterij

Copyright © Cruyff Foundation